Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیئت‌مدیره آکادمی اسکار در جدیدترین جلسه خود از تغییراتی در روند برگزاری این جوایز سینمایی از جمله تغییر نام شاخه بهترین فیلم خارجی خبر داد.

 در این جلسه که شب گذشته (سه‌شنبه) برگزار شد اعضای هیئت‌مدیره آکامی در نهایت تصمیم گرفتند نام شاخه بهترین فیلم خارجی جوایز سینمایی اسکار را به شاخه "بهترین فیلم بین‌المللی" تغییر دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر در نام این شاخه از جوایز سینمایی اسکار با تغییرات دیگری در قوانین از جمله فرآیند معرفی فیلم و یا الزامات واجد شرایط بودن برای حضور در این بخش همراه نخواهد بود. بهترین فیلم بین‌المللی همچنان به عنوان اثری تعریف می‌شود که در کشوری خارج از آمریکا با دیالوگ‌هایی عمدتاً غیرانگلیسی ساخته شده باشد و می‌تواند آثار انیمیشن و مستند را نیز شامل شود و در هر دوره نیز هر کشور می‌تواند یک فیلم به عنوان نماینده خود انتخاب کند.

«لری کارازوفسکی» رئیس شاخه بهترین فیلم بین‌المللی جوایز اسکار در این‌باره توضیح داد: متوجه شدیم که استفاده از عنوان "خارجی" در جامعه جهانی فیلمسازی قدیمی و منسوخ است و معتقدیم عنوان بهترین فیلم بین‌المللی ماهیت این شاخه از جوایز اسکار را بهتر نشان می‌دهد و موجب ترویج دیدگاهی مثبت و همه‌جانبه به فیلمسازی و هنر فیلم به عنوان یک تجربه جهانی می‌شود.

فهرست کوتاه نامزدهای شاخه بهترین فیلم بین‌المللی نیز به ۱۰ فیلم افزایش یافته است که شامل انتخاب ۷ فیلم در فاز اول توسط کمیته اسکار فیلم بین‌المللی و سه فیلم دیگر به انتخاب کمیته اجرایی شاخه بهترین فیلم بین‌المللی خواهد بود.

همچنین بر اساس تصمیم هیئت‌مدیره آکادمی اسکار، در شاخه بهترین فیلم کوتاه و بهترین اثر کوتاه انیمیشن، آثار می‌توانند تنها در یکی از دو شهر لس‌آنجلس و یا نیویورک اکران شوند تا بتوانند حائز شرایط رقابت در این شاخه‌ها شوند.

تعداد نامزدهای شاخه بهترین چهره‌پردازی نیز از ۳ به ۵ افزایش خواهد یافت و فهرست کوتاه نامزدهای این شاخه نیز شامل ۷ تا ۱۰ نامزد خواهد بود.

اما هیئت‌مدیره آکادمی اسکار در مهم‌ترین تصمیم خود فیلم‌هایی را که همزمان در سینما و رسانه‌های دیگر (نتفلیکس‌، آمازون و...) اکران می‌شوند همچنان واجد شرایط رقابت در جوایز سینمایی اسکار باقی گذاشت.

پس از صحبت‌های استیون اسپیلبرگ، از اعضای هیئت‌مدیره آکادمی در حمایت و دفاع از تجربه رفتن به سینما در مقایسه با استفاده از رسانه‌های سیال چون نتفلیکس، بسیاری گمان می‌کردند آکادمی اسکار در قوانین خود درباره واجد شرایط خواندن محصولات کمپانی‌هایی چون نتفلیکس تجدید نظر خواهد کرد.

جان بایلی، رئیس آکادمی اسکار در این باره توضیح داد: ما از اکران سینمایی به عنوان یکی از بخش‌های حیاتی سینما حمایت می‌کنیم و قوانین کنونی همچنان شامل شرط اکران در سینما برای واجد شرایط شناخته شدن است. ما قصد داریم بررسی عمیق‌تری بر روی آن‌چه در صنعت سینما در حال روی دادن است انجام دهیم و به بحث در این‌باره ادامه خواهیم داد.

نود و دومین دوره جوایز سینمایی اسکار در تاریخ ۹ فوریه ۲۰۲۰ (۲۰ بهمن) برگزار می‌شود./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۱۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، با دستور رییس سازمان سینمایی کشور، کلیه آثار سینمایی خارجی که در پلتفرم‌های مختلف عرضه می‌شوند، باید تاییدیه سازمان سینمایی را جهت نمایش از این سکوها اخذ کنند.

محمد خزاعی در این نامه خطاب به معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، با اشاره به حضور پررنگ آثار سینمایی خارجی (شامل آثار مستند، کوتاه، انیمیشن و آثار بلند سینمایی) در سکوهای نمایش فیلم کشور آورده است:

با استناد به ابلاغیه وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص ایجاد ساز و کار راه‌اندازی بخش نظارت و صدور تاییدیه محتوایی فیلم‌های خارجی متقاضی نشر بر سکوهای نمایش فیلم، از این پس عرضه این آثار منوط به اخذ تاییدیه نمایش از سازمان سینمایی است.

در این نامه بر تهیه ساز و کارهای لازم جهت تشکیل و اداره این مجموعه نظارتی و نیز تدوین دستورالعمل نحوه نظارت و صدور تاییدیه محتوایی فیلم‌ها و آثار سمعی و بصری متقاضی نشر بر سکوهای نمایش فیلم تاکید شده است.

خزاعی در این نامه همچنین تدوین ضوابط ناظر بر فیلم‌های خارجی متقاضی نشر بر بسترهای نمایش فیلم و نیز برگزاری جلسات مختلف با بخش‌های مربوطه را خواستار شده است.

با توجه به اهمیت نظارت بر آثار سینمایی خارجی و پایش محتوایی این آثار صدور این ابلاغیه فصل تازه‌ای در تخصصی شدن و تمرکز بیشتر بر ماهیت آثار خارجی ارزیابی می‌شود.

کد خبر 6094485 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • ورود باربی به دنیای ابرقهرمانانه
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • حضور میرشاد ماجدی در جلسه ای اف سی
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت